Comcon Londerzeel

Webdesign | SEO

Comcon is een computerwinkel in Londerzeel voor particulieren, bedrijven en scholen. Al 30 jaar staat hun team klaar om klanten te helpen met computer advies, IT-infrastructuur en hardware.

 

Comcon levert steeds het juiste advies bij elke stap die u zet. Zo kan u zich volop toeleggen op uw kernactiviteiten.

 

De communicatielijnen van Comcon zijn zeer kort én aangenaam. Ze werken zeer efficiënt en kort op de bal, kortom helemaal op maat van KMO’s.

De vraag

Comcon wou haar online aanwezigheid onder handen nemen. Een volledig nieuw design zodat de website ook op mobile resposnsief is, nieuwe copy en moderne snufjes zoals een geïntegreerde Messenger chat functie. Alles om de surfervaring van hun klanten te verbeteren.

Onze aanpak

Nieuw look

We hebben de website in een volledig nieuw jasje gestoken. Rekening houdend met de huisstijl, hebben we gekozen om voornamelijk met wit en blauw te werken voor een professionele en moderne look op de website.

Dynamische website

De surfervaring op elk type apparaat hebben we stevig onder handen genomen zodat de website overal optimaal in beeld komt. Voor desktop en tablet hebben we gewerkt met bewegende aspecten op de website die zorgen voor diepte. Voor mobile hebben we het dan meer essentieel gehouden om te verzekeren dat de website zichtbaar is en vlot laadt op elk apparaat.

Geoptimaliseerde SEO

Om hoog te scoren in de Google ranking (organisch), hebben we aan keyword. Daarnaast hebben we ook Google Analytics geïmplementeerd om het succes van de website op te volgen.

Uw verhaal uitwerken met Collectiv?

Geen avontuur te groot, geen opdracht te klein. Samen met u zetten wij uw verhaal op de kaart, met oog op resultaten.

Spreekt u dat aan? Neem dan gerust contact met ons op.